YÜTSO İzmir Fuarı’nda

YÜTSO İzmir Fuarı’nda

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası , İzmir’de düzenlenen “81 İlde 81 Topuk” projesi kapsamında katıldığı fuarda, üyeleri ile birlikte Hakkari iline ait ürünlerin tanıtımını yaptı.

BİLAL TİNAR
YÜKSEKOVA HABER

İZMİR - Türkiye’nin her ilinden 81 kadının katıldığı, İzmir’de İş Kadınları Konseyi tarafından başlatılan “81 İl’de 81 Topuk Sesi” projesi kapsamında düzenlenen fuara, Hakkari İlini temsilen Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) katıldı.

İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda yapılan iş kadınları platformunda YÜTSO üyeleri, açtıkları stand ile Hakkari iline ait ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Fuara katılan YÜTSO Genel Sekreteri Melek Mengeş, kadın girişimcilerle beraber bu organizasyonda yer almaktan keyif duyduklarını belirterek, "Hakkari’yi temsilen, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası olarak katıldık. Daha önce de üyelerimize yönelik İtalya’ya iş gezisi düzenlemiştik. Ticaret ve Sanayi Odası olarak üye memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Yurtiçinde ve yurtdışındaki fuarlara katılım sağlamak ve Yüksekova-Şemdinli hatta Hakkari bölgesi için ayna olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Sosyo-ekonomik alanda üye memnuniyetini esas aldıklarını ve bu doğrultuda faaliyetlerine devam edeceklerini ifade eden Mengeş, desteklerinden dolayı Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet’e, İl Kültür Turizm Müdürlüğü'ne ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanlığı'na teşekkür etti.

i-1-576.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.