YÜTSO, Engelliler Derneği'ne gıda çeki yardımında bulundu

YÜTSO, Engelliler Derneği'ne gıda çeki yardımında bulundu

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) ilçede bulunan Engelli Bireyler Derneği üyesi 20 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Meclis Başkanı İzzettin Metin ile beraber, ilçede bir ay önce kurulan Yüksekova Engelli Bireyler Derneğini ziyaret etti. Başkan Pınar, Dernek Başkanı Mehmet Salih Diler’e 20 ihtiyaç sahibi aile için gıda çeki verdi.

'800 aileye gıda çeki dağıttık'

Her yıl düzenli olarak Ramazan ayında gıda yardımı yaptıklarını ifade eden Başkan Pınar, bu yıl da ihtiyaç sahibi 20 engelli aileye yardımda bulunduklarını belirterek, “Bugün engelli bireyler derneğimizi ziyaret ederek hayırlı olmasını diledik. Her Ramazan ayında gıda paketlerimizi dağıtıyoruz.  Bu sene de Engelliler Derneği'nden başladık. Engellilerimizi unutmadık. Bu yıl 800 aileye gıda çeki dağıttık. İnşallah bu yardımların arkası da gelir" dedi.

gi.jpg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum