Yüksekova’ya tekerlekli kayak pisti ve kamp merkezi yapılacak

Yüksekova’ya tekerlekli kayak pisti ve kamp merkezi yapılacak

Hakkari Valiliği İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Yüksekova'da uluslararası standartlara sahip tekerlekli kayak pisti ve kamp merkezi inşa edecek.

Hakkari Valiliği İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Yüksekova ilçesinde uluslararası standartlara sahip bir tekerlekli kayak pisti ve kamp merkezi yapılması planlanıyor.

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Valimiz Sayın Ali Çelik'in talimatlarıyla, Yüksekova ilçemizde uluslararası standartlara sahip tekerlekli kayak pisti ve kamp merkezi yatırımlarımızı hayata geçiriyoruz," ifadelerine yer verdi.

Bu projeyle, bölgenin spor ve turizm potansiyelinin artırılması hedefleniyor. Uluslararası standartlara uygun olarak inşa edilecek olan tesis, hem yerel sporculara hem de uluslararası sporculara antrenman ve kamp imkanı sunacak.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum