Yüksekova'nın karlı dağlarında doğa yürüyüşü

Yüksekova'nın karlı dağlarında doğa yürüyüşü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan Cilo Trekking Spor Kulübü üyeleri karlı dağlarda doğa yürüyüşü gerçekleştiriyor.

ERKAN ÇAPRAZ'ın haberi:

Kış mevsiminde de doğa yürüyüşlerini sürdüren Cilo Trekking Spor Kulübü üyeleri önceki gün ilçeye bağlı Bölük, Arınç, Dotkan kırsalına bir yürüyüş düzenledi. 

'YÜKSEKOVA'NIN ZENGİN BİR TURİZM POTANSİYELİ VAR'

Zorlu yürüyüşle ilgili Yüksekova Haber Portalı muhabirine bilgi veren Cilo Trekking Spor Kulübü Başkanı Fikret Yaşar, "Yakın köy yaşam alanlarında günlük turlar gerçekleştiriyoruz. Gever her mevsim trekking-yürüyüş sporuna uygun bir destinasyondur. Zengin bir turizm potansiyeline sahiptir. Bu potansiyeli toplum yararına hazırlamak için kulüp olarak çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

trekking5.jpg

'SAĞLIKLI DÜŞÜNMENİN YOLU SPOR YAPMAKTIR'

"Bir defa gelen müptelası olur bu sporun" diyen Yaşar, şöyle devam etti: "Gelecek kuşaklara bu sporu sevdirmek ve yaşamlarına pozitif katkı kandırabilirsek ne mutlu bize. İlçe yaşamına pozitif katkı sunan her spor yaygınlaştırılmalı ve toplumla buluşturulmalıdır. Sağlıklı düşünmek ve optimist olmanın en önemli yolu spor yapmaktır."

trekking4.jpg

trekking2.jpg

trekking3.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.