Yüksekova'nın İpekyolu Caddesi’nde 2 kurt görüldü

İpekyolu Caddesi’nde görülen iki kurt, bir vatandaş tarafından görüntülendi. Olayın ardından veterinerlik birimi bilgilendirildi, bölgede önlem alınacağı belirtildi.

Olay, dün sabah saat 05.10 sıralarında Eski Han Petrolü ile Abdullah Canan Köprüsü civarında yaşandı. Yüksekova Belediyesi encümenlerinden Muhyettin Han, sabaha karşı dışarı baktığında caddede iki kurdun dolaştığını gördü. Han, “Sabah saatlerinde balkona çıktığımda caddede iki kurt fark ettim. Bir süre etrafta dolaştılar. Daha sonra yolun karşısına geçerek çarşı istikametine, Ziraat Kavşağı tarafına yöneldiler ve gözden kayboldular. Durumu hemen belediyenin veterinerlik birimine bildirdim” ifadelerini kullandı.

Han, yetkililerin bölgede gerekli tedbirlerin alınacağını kendisine ilettiğini söyledi. Ayrıca vatandaşlara uyarılarda bulunarak özellikle sabah erken saatlerde dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

whatsapp-image-2025-11-21-at-23-08-01.jpeg

whatsapp-image-2025-11-21-at-23-08-01-1.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum