Yüksekova’nın ilk kadın toplu taşıma şoförüne durakta kutlama

Yüksekova’nın ilk kadın toplu taşıma şoförü olan Züleyha Aslan’ın kadınlar günü Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit ve Belediye Başkan Vekili Akif Aslan tarafından, toplu taşıma durağında kutlandı.

Yüksekova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürülüğü’nün ve ilçenin ilk kadın toplu taşıma şoförü olan Züleyha Aslan’ın kadınlar gününü tebrik etmek için, Aslan’ın yolucu beklediği durağa giden Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit Aslan’a bir buket takdim etti.

"Kadınlarımızın olduğu yerde hizmetin en kalitelisi en güzeli veriliyor"

Çimşit, "Züleyha hanımı tebrik ediyoruz. Belediyemizde ilk oldu. Ulaşım hizmetleri müdürlüğümüzde ilk oldu. İlk kadın şoförümüz. Yüksekova için, diğer ilçelerimiz için, bütün ülkemize örnek olur diyoruz. Belediye olarak da hedefimiz kadın çalışanlarımızın sayısını arttırmak. Özellikle de ulaşım hizmetleri müdürlüğümüzde, otobüs şoförlüğümüzde yeni yeni kadın şoförlerimizi aramıza katabilirsek bu bizi mutlu edecektir. Kadınlarımızın olduğu yerde hizmetin en kalitelisi en güzeli veriliyor. Züleyha Hanım bunun en güzel en canlı örneğidir. Çalışma hayatında kendisine başarılar diliyorum’’ dedi.

'Mesleğin cinsiyeti yok'

"Kadınlar bir gün değil her gün özeldir" diyen Züleyha Aslan ise Yüksekovalıların kendisini yalnız bırakmamasını isteyerek "Mesleğin kesinlikle cinsiyeti yok. Bu iş başarılmayacak bir iş değil’’ dedi.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum