Yüksekova’nın doğalgaz altyapısı için İstanbul’da görüşme

Yüksekova Belediye Eşbaşkanı Şoreş Diri ve YÜTSO Başkanı Salih Özdemir, ilçedeki doğalgaz altyapısının genişletilmesi için İstanbul’da Akmercan yetkilileriyle görüştü.

Yüksekova’nın doğalgaz altyapısı için İstanbul’da görüşme

Yüksekova Belediye Eşbaşkanı Şoreş Diri ile Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanı Salih Özdemir, ilçenin doğalgaz altyapısına ilişkin ihtiyaç ve talepleri görüşmek üzere İstanbul’da Akmercan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Akmercan ve Akmercan Genel Müdürü Yunus Kesgin ile bir araya geldi.

Görüşmede, Yüksekova’daki doğalgaz altyapısının geliştirilmesi ve çalışmaların kapsamının genişletilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı. Doğalgaz altyapısı bulunmayan veya çalışma ihtiyacı olan mahallelerde yürütülebilecek çalışmalar ele alındı.

hs03jolwmaau2rg.jpg

Cengiz Topel Caddesi ve Dağlıca yolu başta olmak üzere ilçenin farklı bölgelerindeki ihtiyaçların da gündeme geldiği görüşmede, doğalgaz hizmetinin daha geniş bir alana ulaştırılması için yapılması gereken çalışmalar Akmercan yetkililerine iletildi.

Diri ve Özdemir, ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmaların hızlandırılması ve gerekli yatırımların yapılması konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmenin ardından Cengiz Topel Caddesi ile Dağlıca yolunda doğalgaz çalışmalarının en kısa sürede başlatılacağı belirtildi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.