Yüksekova'nın Cumhuriyet Mahallesi'nde yeni sağlık ocağı açıldı

Yüksekova'nın Cumhuriyet Mahallesi'nde yeni sağlık ocağı açıldı

Yüksekova'nın Cumhuriyet Mahallesi Kani Haydar Caddesi'nde yeni aile sağlık merkezi açıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdulkerim Kaçan, mahallede sağlık ocağı açılması için iki yıldır girişimde bulunuyordu. Kaçan'ın başvuru ve görüşmeleri sonuç verdi. Cumhuriyet Mahallesi Kani Haydar Caddesi'nde aile sağlığı merkezi kuruldu.

Muhtar Kaçan, mahallede açılan sağlık ocağını şu sözlerle duyurdu:

"2 yıldır yapmış olduğumuz girişimler sonucunda İl Sağlık ve İlçe Sağlık Müdürlerimizle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Cumhuriyet Mahallesi, Kani Haydar Caddesi, Vali Erdoğan İlkokulu yanına aile sağlık merkezimizi mahallemize kazandırdık. Hastane ile mahallemiz arası mesafe çok olduğundan dolayı bundan böyle ilk müdahaleler mahallemizdeki sağlık merkezinde yapılacaktır. Sağlık ocağımızın açılışında katkıda bulunan sayın Valimiz Ali Çelik'e, sayın Kaymakamımız Ömer Çimşit'e ve Hakkari İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara, Halk Sağlığı hizmetleri Başkanı Burhan Yılmaz, mahalle muhtarı olarak vatandaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Sağlık merkezinin mahallemize hayırlı olmasını diliyor ve bundan sonraki süreçte mahallemiz için çabalarımıza devam edeceğimizi bildiriyorum."

whatsapp-image-2024-02-26-at-12-40-58-1.jpeg

s.jpeg

whatsapp-image-2024-02-26-at-12-40-58-3.jpeg

whatsapp-image-2024-02-26-at-12-41-00.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum