Yüksekova'nın Çukurca (Page) köyünde

Yüksekova'nın Çukurca (Page) köyünde

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Çukurca (Page) köyünde Aydın Oyman isimli yurttaşın evinde çıkan yangın büyük maddi hasara neden oldu.

YÜKSEKOVA HABER 

YÜKSEKOVA - Alınan bilgilere göre, önceki gün Yüksekova ilçesine bağlı Çukurca köyünde oturan Yüksekova Belediye Meclis Üyesi Aydın Oyman’ın evinde meydana gelen yangın büyük bir paniğe neden olurken, yangın sonucu evde büyük hasar oluştu.

Gece saatlerinde meydana gelen yangının sobadan çıktığı öğrenilirken, evde bulunan yaşlı bir kadın ve çocuklar güçlükle çıkartıldı. Köy sakinleri, yangını kontrol etmek için evin çatısını sökerken, köye çağrılan Yüksekova belediyesi itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın 1 saat içinde kontrol altına alınabildi.

Ev sahibi Aydın Oyman yatmadan önce yaktıkları sobanın bacasından bir ateş parçasının misafir odasının bacasından içeriye düştüğünü o sırada odada kimsenin bulunmaması nedeniyle yangını geç fark ettiklerini anlattı.

Evlerinin kullanılamaz hale geldiğini kaydeden Oyman, yaklaşık 20 bin TL’lik zararlarının olduğunu söyledi.

Kışın ortasında mağdur olduklarını belirten Oyman, hasta ve yaşlı olan annesini başka bir eve götürdüklerini ancak aile olarak yanık kokusu içinde kalmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.

1-969.jpg

2-584.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum