Yüksekovalı gençler ihtiyaç sahibi aileler için seferber oldu

Yüksekovalı gençler ihtiyaç sahibi aileler için seferber oldu

Yüksekova'da bir grup gönüllü genç ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda ve giysi yardımı ulaştırdı.

Sosyal Medyada Elversen topluluğu adı altında bir araya gençler ilçedeki ihtiyaç sahiplerine gıda ve giyecek yardımında bulunmaya çalışıyor. 

Gönüllü gençler adına Yüksekova Haber Portalı'na açıklama yapan İshak Ercan, "Yüksekova’da belirlemiş olduğumuz aileler için başlattığımız yardım kampanyasında bizlere destek veren ElVerSen ve Çorum Kode derneklerine teşekkür ediyoruz. Bizlerin bu yardım çağrısına sessiz kalmayıp yardım elini uzatan arkadaşlarımız, dostlarımız ve yardım eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Soğuk kış aylarında özellikle Yüksekova’nın korkunç soğuğunda onların yaşam alanlarını görünce insanın içi ürperiyor. Bu zor dönemde ihtiyaç sahibi ailelere umut olmak istedik. Bu mutluluğu yaşamamızda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Biz Yüksekova gençleri olarak kendi halkımız için yararlı olan her işe girişmek istiyoruz. Kendi halkımızı zor durumda görmek istemiyoruz. Yüksekova küçük bir yer hemen hemen herkes herkesi tanıyor. Bunun için tüm Yüksekova halkımızdan isteğimiz “Kendi pencerenizin ışığında komşunuzun evine giriniz. Durumlarını gözden geçiriniz. Hep birlikte el ele vererek kimin neye ihtiyacı varsa yerine getirmeye çalışalım.” dedi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@elv.ersen'in paylaştığı bir gönderi

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum