Yüksekovalı genç bıçaklı saldırıda öldürüldü

Yüksekovalı genç bıçaklı saldırıda öldürüldü

İstanbul’da bir markette çalışan Yüksekovalı Aydın Mervan Karay, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralandı. Karay, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Dün Kavaklı Mahallesi Demokrasi Caddesi'ndeki markete gelen müşteri, olay çıkarınca çalışanlar tarafından dışarı çıkarıldı.

Yaklaşık 10 dakika sonra elinde bıçakla tekrar markete gelen müşteri çalışanlara saldırdı.

Aydın Mervan Karay'ı karın ve sırt bölgesinden bıçaklayarak yaralayan şahıs geldiği araçla olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan Karay, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Karay, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

BAŞKA BİR ARAÇTA YAKALANDI

Polis ekipleri yaptıkları çalışmalarda şüphelinin 34 ET 1499 plakalı araçla olay yerinden kaçtığını daha sonra 34 EBU 962 plakalı otomobile bindiğini tespit etti.

Plaka Tanıma Sistemi'nden Anadolu Yakası'na geçen şüpheli aracın sonrasında tekrar Avrupa Yakası'na döndüğünü belirleyen ekipler, otomobilin geliş güzergahında beklemeye başladı.

Ekipler, Kavaklı Mahallesi Orhangazi Caddesi'nde önü kesilerek durdurdukları araçtaki şüpheli Y.C.T'yi gözaltına aldı.

Bu arada, şüphelinin elinde bıçakla marketin içinde koşuşturması, şahsı görenlerin de kaçmaya çalışması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum