Yüksekovalı doktor Diyar Canan’dan online tıbbi danışmanlık hizmeti

Yüksekovalı doktor Diyar Canan’dan online tıbbi danışmanlık hizmeti

Yüksekovalı doktor Diyar Canan, kurduğu web sitesi üzerinden ücretsiz tıbbi danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Kurduğu https://drdiyarcanan.com adresli internet sitesi ile vatandaşların tüm sorularına cevap vermeyi hedeflediğini belirten Doktor Diyar Canan, “Online tıbbi danışmanlık tıbbi tüm sorularınıza yerinizden cevap alabileceğiniz ücretsiz bir platformdur. Bu platformu oluşturmamın en büyük sebeplerinden biri son dönemlerde giderek arttığına inandığım hekim-hasta iletişim problemleri. Özellikle tüm dünyada yıkıcı etkisi devam eden Covid-19 pandemisi bu durumu daha da ağırlaştırmıştır. Hekime ulaşma problemlerinin yanında ulaştıktan sonra hekimin hastaya ayırabildiği zaman giderek azalmakta ve bu durum teşhis koymayı geciktirmektedir. Bunun yanısıra hastaneye gereksiz başvurular gerçek hastaları ötelemekte ve tedavi imkanını ortadan kaldırmaktadır” dedi.

Platformu oluşturmasının bir diğer sebebinin ise hastaların öncelikle kaçıncı basamak sağlık kuruluşuna başvurması gerektiğini bilmemesi ve bilen hastaların da şikayetine yönelik yanlış branşa başvurması olduğunu belirten Canan şöyle devam etti:

“Bu ücretsiz tıbbi danışmanlık hizmetini almak isteyen hastalar drdiyarcanan.com adresindeki soru sor formuna danışmak, bilgi edinmek amacıyla tıbbi tüm soruları sorabilir. Yukarıda bahsettiğim sorunlardan muzdarip olanların da bilgi alışverişi açısından bu platformu kullanmasını öneririm. Ayrıca bu sitede belirli aralıklarla toplumda sık görülen veya sık sorulan hastalıklar ile ilgil yazı ve video paylaşımım olacaktır. Teşhis koymak için muayene esas olduğundan şikayetinize veya kullandığınız ilaca yönelik bilgilendirme yapılmaktadır. Bu yüzden bir teşhis platformu değildir. Sorunuz çoğu zaman aynı gün içinde veya yoğunluğun olduğu haftalarda bir iki gün içerisinde mail adresinize yollanacaktır. Esenlikler dilerim.”

Siteye erişmek için TIKLAYIN!

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum