Yüksekovalı çocuklara ayakkabı ve mont desteği

Yüksekovalı çocuklara ayakkabı ve mont desteği

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 18 yaşındaki Savaş Tuzak isimli öğrenci sosyal medya üzerinde görüştüğü iş adamı Hasan Mete aracılığı ile Yüksekovalı öğrenciler için ayakkabı ve mont desteğinde bulundu.

Yüksekova’da yaşayan ve Muharrem Malazgirt Lisesi’nde okuyan 18 yaşındaki Savaş Tuzak, 140 öğrenciye kışlık ayakkabı ve mont dağıttı. Sosyal medya üzerinden iş adamı Hasan Mete ile iletişime geçen Tuzak, Yüksekovalı yetim çocuklar için yardım istedi. Tuzak’ın talebini geri çevirmeyen iş adamI Mete, Yüksekovalı çocuklara 140 adet ayakkabı ve mont gönderdi.

Gelen yardımları paketleyip babasıyla birlikte köy ve ilçedeki yetim çocuklara dağıttığını belirten Savaş Tuzak, “Benim çevremde yetim çocuklar vardı. Ben de bunun için ne yapabilirim diye sosyal medya üzerinde Hasan Mete ile görüştüm. Kışlık ayakkabı ve mont istedim. Kendisi bu talebimi kabul etti. Bize 140 öğrenciye ayakkabı ve mont gönderdi. Biz de belirlediğimiz çocuklara bugün babamla beraber onlara ayakkabı ve mont verdik. İş adamı Hasan Mete beye çok teşekkür ederim” dedi.

unknown-4.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum