Yüksekova'daki STK'lardan 2021 Ramazan bayramı mesajları

Yüksekova'daki STK'lardan 2021 Ramazan bayramı mesajları

Yüksekova'daki bazı Sivil Toplum Kuruluşları, Ramazan bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Abdurrahman Pınar - Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı: Bereket ikliminin yayıldığı Ramazan ayının ardından Bayram'a kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bayramda büyüklerimizin ellerinden öpemiyor, küçüklerimizi kucaklayamıyor olsak da bizi biz yapan değerlere daha sıkı sarılmalıyız. Koronavirüs nedeniyle üretimin, ticaretin ve tüketimin sekteye uğradığı bu süreçte, ekonomimizin ivme kaybetmemesi, üretim ve istihdamın devamı için hepimiz sorumluluk almalı hepimiz gücümüz yettiğince sektörlerimize katkı sağlamalıyız.

Adnan Onay - Yüksekova Ziraat Odası Başkanı: Bu bayramın tüm insanlığa huzur, mutluluk ve hoşgörü getirmesi dileğiyle, halkımızın, çiftçilerimizin bayramlarını kutlar, bu bayramın bol kazançlı günlere vesile olmasını temenni ederim. Selam ve saygılarımla.

Yavuz Özcan - Yüksekova Şoförler Odası Başkanı : Ramazan Bayramının ülkemiz ve dünya insanlığına barış, mutluluk getirmesi ve aydınlık yarınlara ulaşılması dileğiyle, Yüksekova Halkı başta olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını kutlarım.

Vedat Çoğaç - Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı: Açlığın, işssizliğin, eşitsizliğin ve adaletsizliğin yaşanmadığı bir dünya temennisiyle; huzur ve hoşgörü içinde hepinizin Ramazan bayramını en içten duygularımla kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum