Yüksekova'daki STK'lardan 2021 Kurban bayram mesajları

Yüksekova'daki STK'lardan 2021 Kurban bayram mesajları

Yüksekova'daki bazı Sivil Toplum Kuruluşları, Kurban bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Abdurrahman Pınar - Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı: “Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı kurban bayramını hep birlikte karşılamanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar; sevgi, paylaşma, dayanışma ve barış gibi insana en çok yakışan değerlerin bir arada yaşanması halinde, hayatın nasıl güzelleştiğini görmemize vesile olan; kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemizi sağlayan çok özel günlerdir.

Bu özel ve mübarek günleri layığı ile yaşamayı temenni ederken, ülkemizin, milletimizin, tüm İslam Âleminin mübarek kurban bayramını kutluyor, sağlık ve huzur içinde, birlik ve beraberlik dolu nice bayramlara ulaşmayı diliyorum.”

Adnan Onay - Yüksekova Ziraat Odası Başkanı: Bu bayramın tüm insanlığa huzur, mutluluk ve hoşgörü getirmesi dileğiyle, halkımızın, çiftçilerimizin bayramlarını kutlar, bu bayramın bol kazançlı günlere vesile olmasını temenni ederim. Selam ve saygılarımla.

Yavuz Özcan - Yüksekova Şoförler Odası Başkanı : Kurban Bayramının ülkemiz ve dünya insanlığına barış, mutluluk getirmesi ve aydınlık yarınlara ulaşılması dileğiyle, Yüksekova Halkı başta olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını kutlarım.

Vedat Çoğaç - Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı: Bereketin, umudun, özlemin ve mutluluğun bolca olduğu bir kurban bayramı geçirmenizi dilerim. Bayramın vesile olacağı inancıyla bu zor salgın sürecinde mülk sahiplerimizin kiralar ve kira artışları konusunda biraz daha hassas davranmaları gerektiğini, ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı dargınların barıştığı, kırgınlıkların son bulduğu, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği ve birçok güzelliği barındıran bu özel ve anlamlı günlerinizi sağlık ve barış içinde geçirmenizi diliyorum.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum