Yüksekova'daki STK'lar yol çalışmalarını inceledi

Yüksekova'daki STK'lar yol çalışmalarını inceledi

Yüksekova'daki bazı STK temsilcileri, Cengiz Topel Caddesi üzerinde süren yol çalışmalarını inceleyerek çalışmaları yürüten firma yetkililerinden bilgi aldı.

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar ve Yüksekova Şoförler Odası Başkanı Yavuz Özcan, muhtarlar ve bazı esnaflarla beraber Cengiz Topel Caddesi üzerinde süren yol çalışmalarını inceledi.

Burada yol ihalesini alan firma yetkilileri ile bir araya gelen oda başkanları ve esnaflar, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 2 gündür çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğünü ifade eden oda başkanları, çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

Başkanlar, asfaltlamanın en kısa sürede bitmesi için çalışmaları sürekli incelediklerini, hem kurumlar hem de firma yetkilileri ile sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi.

Tüm esnafların rahat bir nefes alması için çalışmaların hızlandırdıklarını da ifade eden başkanlar, çalışmaların aksamaması için tüm vatandaşların ve sürücülerin duyarlı ve sabırlı olması gerektiğini belirtti.

Caddeki çalışmaları yürüten Karayolları, Yüksekova Belediyesi, yüklenici firma yetkilileri, VEDAŞ ve Türk Telekom yetkilileri, pazartesi günü asfaltlama kısmına geçeceklerini ifade ederek, bu süreçte sabır ve anlayış gösteren tüm esnaflara teşekkür etti.

j1-004.jpg

j2-004.jpg

j3-003.jpg

j4-002.jpg

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum