Yüksekova'daki kamu kurumlarında çalışan 2 bin 3 yüz kadına gül dağıtıldı

Yüksekova Belediyesi ve Kaymakamlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçedeki kurumlarda çalışan kadınlara gül hediye etti.

Yüksekova Belediyesi ve Kaymakamlığının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla organize ettiği bir etkinlikle ilçedeki kurumlarda çalışan yaklaşık 2 bin 3 yüz kadına gül hediye edildi.

Kaymakamlık ve belediyede çalışan kadınlara gül hediyelerini İlçe kaymakamı Ömer Çimşit takdim ederken, diğer kurumlarda çalışan kadınların hediyeleri kurum amirleri tarafından takdim edildi.

yuksekovada-kadinlara-gul-dagitildi-haberi.jpeg

Kaymakamlıkta çalışan kadınlara gül hediye ederken kısa açıklamaya yapan kaymakam Çimşit, "Burada şunu ifade etmek gerekiyor. Bizim takdim ettiğimiz gül küçük bir hediye ama manevi olarak anlamının büyük olduğuna inanıyorum. 8 Mart Dünya kadınlar günü vesilesi ile kadınlarımızı hatırlamamız onlara duyduğumuz şükran, minnet duygusunu ifade edebilmemiz adına sembolik ama manevi bir hediye olduğunu düşünüyorum. Umarım değerli hediyeleri aile yakınlarından sevdiklerinden bu gün vesilesi ile bütün kadınlarımız alır. Sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için değil yılın 3 yüz 65 günü bizim için kültürümüzde maneviyatımızda geleneklerimizde kadınlarımız başımızın tacı. Yıl boyunca vermiş olduğumuz değeri gösterebilme adına 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü bir vesile olarak anlamlı bir gün olarak görüyoruz. Bu anlamda başta kamu kurumlarında çalışan kadınlarımız olmak üzere bütün kadınlarımızın günlerini tebrik ediyorum’’ dedi.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum