Yüksekova’da elektrik kesintisi nedeniyle birçok esnaf kepenk açamadı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşanan elektrik arızaları nedeniyle esnaflar büyük sıkıntılar çekiyor.

İlçenin Cengiz Topel Caddesi üzerindeki Amed İş Merkezi’nin yan tarafında, yeraltı enerji hattında yaşanan arıza nedeniyle VEDAŞ Arıza ekipleri sabah saatlerinde arızayı gidermek için çalışma başlattı.

Sabah saatlerinde iş yerlerini açmaya gelen esnaflar elektrikler kesik olduğu için kepenk açamadı. Elektrikli kepenklerini açabilmek için uzun süre bekleyen esnafların bir kısmı geri dönerken bir kısmı da kepenklerini açması için usta çağırdı.

yuksekovada-eneri-kesintileri-esnafi-biktirdi.jpeg

Caddenin bir kısmına enerji verilemiyor

VEDAŞ Arıza ekiplerinden alınan bilgiye göre yaşanan arıza nedeniyle Cengiz Topel Caddesi’nin bir bölümüne şu anda enerji verilemiyor.

Cadde üzerinde bulunan eczanede çalışan Turahan Demirhan, yaklaşık 20 gündür sabah saatlerinde darebeleri elle açmak zorunda kaldıklarını belirterek, “Şu anda eczanede hizmet veremiyoruz. Elektrik olmadığı için bilgisayar sistemleri çalışmıyor. Böyle olunca işlem yapıp ilaç veremiyoruz” dedi.

elektrik-ariza-giderme.jpg

"Mağduruz"

Yaklaşık 1 haftadır sürekli kesintiler yaşandığını belirten Ferdi Ekici, “Mağduruz. Sabahın erken saatlerinden itibaren elektriğimiz yok. Gördüğünüz gibi şu anda bütün esnaf mağdur” dedi.

Ömer Çetin isimli esnaf da 3 gündür enerji arızaları yaşandığını belirterek mağdur olduklarını söyledi.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum