Yüksekova'da Ziraat Bankası ATM'leri yenileniyor

Yüksekova'da Ziraat Bankası ATM'leri yenileniyor

Yüksekova'da bulunan Ziraat Bankası şubesine ait ATM'lerin eski sistemlerinin yerine modern ve daha kullanışlı olanları kuruluyor.

Yüksekova, nüfusunun hızla artması ve ekonomik faaliyetlerin yoğunluğuyla bilinen, bankacılık hizmetlerine olan talebin sürekli arttığı bir şehir konumunda. İlçede İşbank, Halkbank, Ziraat Bankası ve Denizbank olmak üzere 2 özel 2 de devlet bankası şubesi bulunuyor. Ancak özellikle maaş, çiftçi kredileri, sosyal yardımlar ve çeşitli ödemeler için tercih edilen Ziraat Bankası'nın önünde oluşan uzun kuyruklar, ATM ihtiyacının arttığını gösteriyor.

atm3.jpg

Ziraat Bankası Yüksekova Şube Müdürü Şahismail Dilbas, yeni ATM'lerin kurulumuyla ilgili olarak Yüksekova Haber'e yaptığı açıklamada, "Vatandaşların daha kolay ve hızlı işlem yapabilmelerini sağlamak amacıyla ATM'lerimizi yeniliyoruz. Bu yeniliklerle birlikte ATM'lerdeki yoğunluğu azaltmayı ve vatandaşlarımızın daha hızlı hizmet almasını sağlamayı hedefliyoruz. Yenilenen ATM'lerimiz, modern teknoloji ve kullanıcı dostu arayüzleriyle, Yüksekova'da yaşayan vatandaşlarımızın bankacılık işlemlerini daha rahat ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak sağlayacak" dedi.

atm2.jpg

Yüksekova'daki ATM yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, Ziraat Bankası müşterilerinin bankacılık hizmetlerine erişimde daha verimli bir sürecin başlaması ve vatandaşların finansal işlemlerini daha rahat yapabilmesi umuluyor.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum