Yüksekova'da zıhlı aracın çarpması sonucu bir çocuk yaralandı

Yüksekova'da zıhlı aracın çarpması sonucu bir çocuk yaralandı

Yüksekova ilçesinde şehir merkezinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 12 yaşındaki Nihat Şerzan Akdoğan adlı çocuğa zırhlı askeri araç çarptı. Çarpma sonucu yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Cengiz Topel Caddesi’nde bulunan Amed İş Merkezi önünde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 12 yaşındaki Nihat Şerzan Akdoğan isimli çocuğa yoldan geçen “Ejder” tipi zırhlı araç çarptı. Çarpma sonucu yaralanan Akdoğan, çevredeki yurttaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

Aynı zamanda Halkların Demokratik Partisi (HDP) Yüksekova İlçe Eşbaşkanı Abdülkerim Akdoğan’ın oğlu olan Nihat Şerzan, hastanede yapılan ilk müdahale ardından ayağında kırıklar olduğu tespit edildi.

‘GÖZLERİMİZLE ŞAHİT OLUYORUZ’

Baba Abdülkerim Akdoğan, son zamanlarda birçok kez zırhlı araçların karıştığı ve ölümle sonuçlanan kazaların haberlerini okuduklarını belirterek, “Trafik ışıklarını görmezden gelerek hızla geçtiklerini gözlerimizle görüp şahit oluyoruz. Oğlum bugün yaşanan kazadan sonra sadece ayağı kırılarak kurtulmuş olabilir. Oğlumu ezip öldürebilirlerdi de. Ben her şeyi yaparım, kimse bir şey diyemez mantığıyla akıl yürütüyorlar.  Başka çocukların ezilmemesi için konunun takipçisi olacağım” dedi.

Baba Akdoüğan, yarın emniyete giderek zırhlı aracı kullanan askeri personel hakkında suç duyurusunda bulacağını söyledi. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum