Yüksekova'da Zafer Restaurant adlı iş yerinin açılışı yapıldı

Yüksekova'da Zafer Restaurant adlı iş yerinin açılışı yapıldı

Yüksekova’da Zafer Restaurant Belediye Başkanı Ruken Yetişkin ve çok sayıda davetlinin karıldığı bir törenle Yüksekovalıların hizmetine girdi.

Bugün saat saat 13.00'da Yüksekova Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Zafer Otel'inin zemin katında yeni bir iş yeri açıldı. Açılışa Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, DTP Yüksekova İlçe Başkanı Nazif Ataman ve DTP İlçe Yönetimi, Kurdi Der Başkanı Besim Baykal, Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Yüksekova Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Zafer Restaurant'ın açılış kurdelesi Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin tarafından kesilirken, açılışa katılan davetlilere ikramda bulunuldu.

Yüksekovalı girişimciler Necip Ayvert ve Mehmet Akın'ın ortaklığında açılan restaurantın günün 24 saatinde 8 kişilik personeliyle Yüksekova halkına hizmet vereceği belirtildi.

Zafer Restaurant yetkilileri, “Tüm ızgara çeşitleri, Bursa İskender, sulu yemek, çeşitleri, çorba çeşitleri ve kahvaltılık çeşitleri ile soğuk meze çeşitleri ve içeceklerle halkımıza hizmet vermek amacıyla bu işletmeyi açtık.”dediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.