Yüksekova’da yol kesme ve yağma iddiasıyla 2 kişi tutuklandı
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yol kesme ve yağma yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden S.Y. ve S.T. tutuklanırken, diğer şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
|
Son Güncelleme: 03.10.2026 18:27
Yüksekova’da dün Avaşin Parkı’nda yol kestikleri ve yağma yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüphelinin adli işlemleri tamamlandı.
Bugün Yüksekova Adalet Sarayı’na getirilen şüpheliler, savcılık ve mahkeme işlemlerinin ardından hakim karşısına çıktı. İşlemler sonucunda 18 yaşından küçük oldukları öğrenilen S.Y. ve S.T. tutuklandı. İki şüpheli, işlemlerinin ardından Hakkari’ye gönderildi.
İsmi öğrenilemeyen diğer şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum