Yüksekova'da yol çalışmaları sürüyor - 22-06-2012

Yüksekova'da yol çalışmaları sürüyor - 22-06-2012

Yüksekova Belediyesi’nin başlatmış olduğu çalışma seferberliği devam ediyor.

üksekova Belediyesi, Mezarlık, Güngör, İpek, Dize ve Kışla Mahallelerinde çalışma programına aldığı tüm cadde ve sokalar da eş zamanlı yol genişletme, Kumlama, duvar, kanal ve kilitli parke taşı çalışmaları yürütüyor.

Çalışmaları yerinde denetleyen Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, çalışmaların hızla sürdüğünü belirterek mahalle sakinlerinden çalışmalar süresince anlayış beklediklerini belirtti.

Yüksekova belediye Başkanı Ercan Bora, Yüksekova’nın hızla konutlaşan ve büyüyen bir ilçe olduğunu ifade ederek, yeni konutlaşma ve yaşam alanlarında ihtiyaç duyulan çalışmanın hızla yapıldığını kaydetti. Bora, "Son yıllarda özellikle çarpık yapılaşma ile birlikte cadde ve sokakların nerdeyse yok olduğu Kışla, Mezarlı ve Esentepe mahallelerinde ekiplerimiz birçok noktada eş zamanlı çalışarak çalışma programında olan cadde ve sokakları açıyor ve düzenleme çalışmalarını en iyi şekilde yürütüyor. Görevde bulunduğumuz 3 yıldır Yüksekova’nın tüm mahallelerine yıllardır götürülmemiş hizmetleri götürdük. Halen birçok mahallemizde çalışmalar sürüyor. Şartlar ne olursa olsun yaptığımız çalışmaları hızla tamamlayacağız. Bu sürede yurttaşlarımızdan sabır ve anlayış bekliyorum. Çalışmalar bittiğinde yaşam alanları çağdaş bir görünüme kavuşmuş olacak." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum