Yüksekova'da yol çalışmaları sürüyor - 05-07-2012

Yüksekova'da yol çalışmaları sürüyor - 05-07-2012

Hakkâri’nin Yüksekova İlçesi’nde belediye ekiplerinin başlattığı yol çalışmaları sürüyor.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yol çalışmalarını hızlandıran Yüksekova Belediyesi Orman Mahallesi ile Dize Mahallesi’ni bir birine bağlayan 417 nolu sokakta genişletme çalışmaları başlattı.

Çalışma alanına gelerek yol çalışmalarını yerinde denetleyen Yüksekova belediye başkanı Ercan Bora, ekiplerden çalışmalarla ilgili bilgi alarak çalışmaların biraz daha hızlandırılması için yeni talimatlar verdi. Bu sene çalışma programına alınan tüm cadde ve sokakların bitirilmesi için var güçleri ile çalıştıklarını belirten Bora, genişletme çalışmaları yapılan 417 nolu sokağın kumlama ve stabilize çalışmaları tamamlandıktan sonra yurttaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

CADDELER YIKANDI

Yüksekova Belediyesi etfaiye ekipleri, ilçenin cadde ve sokaklarını yıkadı.

İtfaiye Ekipleri temizlik çalışmaları kapsamında Mezarlık mahallesi’nde zemin yıkama çalışmaları yürüttü.

Gazi caddesi ve bağlı ara sokaklarda gün boyu yıkama çalışmaları yürüten İtfaiye ekipleri, bu tür çalışmaların tüm cadde ve sokaklar yıkanıncaya kadar kesintisiz devam edeceğini belittiler.

itt.jpg
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum