Yüksekova'da yol çalışmaları sürüyor - 04-10-2012

Yüksekova'da yol çalışmaları sürüyor - 04-10-2012

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde başlatılan yol asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Yüksekova Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin Esenyurt Mahallesinde bulunan YSE Caddesi’nde yürütülen kilitli parke taşı döşeme ile Yeşildere Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçenin Yeşildere, Güngör ve Mezarlık Mahalleri’nde bulunan bazı yolların onarım çalışmaları da sürüyor.

haberinfoto.jpg

Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora’nın talimatıyla hızlandırılan çalışmaların iki üç gün içinde biteceği belirtildi.

Çalışmalarla igili bilgi veren Başkan Bora, Yüksekova halkına hizmet vermeyi sürdüreceklerini belirterek, “İlçenin farklı mahallelerinde çalışmalarımız devam ediyor.Şu anda da Yeşildere Mahallesindeki caddenin asfaltlama çalışmaları sürüyor. Orman mahallesinde de yol asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Birçok mahallede yaklaşık 5km kili taşı döşenmiş durumda. Bizim belediye binasının arka tarafında da kili taşı çalışmaları var.Bu çalışmaların iki üç gün sonra bitmesini bekliyoruz. İleriki tarihlerde de İMKB ve Yeni Mahallede de kili taş döşeyeceğiz. Mevcut olarak da 6 kilometreye yakın kili taş , 11 km de asfaltlama işlemi gerçekleştirilecek. Bu sene belediyemiz tarafından 2 köprü ile birlikte süren çalışmalarımız, 2012 stratejik planlanmaya göre hazırlamış olduğumuz hizmet ve çalışma sistemimizle programlı bir şekilde tüm mahallelerde eşit olarak çalışmalarımız sürecek”dedi.

Bora, tüm mahallelerimize ve ara sokaklara bu hizmetleri götürebilmek için büyük çaba içerisindeyiz. Yüksekova Belediyesi’nin yönetimi olarak yaptığımız tüm çalışmalardan dolayı gerek personellerimize gerek belediye meclis üyelerimize gerekse de Yüksekova halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şu anda da kanalizasyon için girişimlerimiz var. Seneye Allah nasip ederse ihale aşaması tam halledilirse müjdeyi Yüksekova halkına vereceğiz. Yeni bir kredi başvurusu yaptık. Bu ayın 9’unda Ankara’ya gideceğim. Şu anda büyük ihtiyaç duyduğumuz kanalizasyon projesinin seneye başlaması için milletvekillerimiz ile birlikte bütün çabamızı sarf edeceğiz. 2 ay içerisinde çalışmaların bitmesini bekliyoruz”şeklinde konuştu.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum