Yüksekova’da yol çalışmaları: Bu yıl tamamlanacak

Yüksekova’da yol çalışmaları: Bu yıl tamamlanacak

Onarım çalışmalarına kısa zaman önce başlanan Yüsekova’nın merkezi konumundaki Cengiz Topel Caddesi’ndeki çalışmaların bu yıl içinde tamamlanacağı belirtildi.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan yol genişletme çalışmaları ile ilgili yüklenici firma tarafından Yüksekova Haber Portalı’na yapılan açıklamada daha önce sadece asfalt yapımı ve kaldırım düzenlemesini içeren projenin revize edilerek cadde üzerinde biriken yağmur ve atık sularının deşarj edilmesi için yolun her iki tarafına koruge olarak adlandırılan 400’lük boruların yerleştirilmesinin planlandığı belirtildi. 

Açıklamada esnaf vatandaşlardan, verdikleri rahatsızlık için özür dileyen yüklenici firma “Yapılan bu güzel proje için vatandaşlarımızın ve esnafımızın sabırlı olmalarını saha çalışanlarımıza yardımcı olmalarını rica ediyoruz. Bu şartlar altında bir aksilik olmaması durumunda çalışmalar bu sezon içerisinde çalışmalar tamamlanacaktır” dedi.

c1-075.jpg

c2-069.jpg

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum