Yüksekova’da yılanlar gün yüzüne çıktı

Hakkari'nin Yüksekova ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan "Yılan Pınarı" bölgesinde sürü halinde güneşlenen yılanlar, Brezilya'nın "Yılan Adası'nı andırıyor.

Yüksekova’da yılanlar gün yüzüne çıktı

Yol boyu sürü halinde bulunan yılanlar, Brezilya'nın "Yılan Adası'nı andırıyor.

iha-20260427aw692601-9.jpg

Özellikle insanların olmadığı zamanlarda açık alanlara çıkan yılanların zararsız olduğunu belirten Mazlum Gürür, "Mart ve nisan aylarında çıkan yılanları görme şansımız oldu. Bu yılanların hiçbir zararı yok, aksine doğaya faydalı canlılar. İnsanlarımızdan ricamız, bu canlılara zarar vermemeleridir. Biz de çocuklarımızla gelip güzel bir gün geçirdik. Yılan Pınarı bölgesi, hem doğal yapısı hem de bu sıra dışı yılan görüntüleriyle doğa tutkunlarının dikkatini çekmeye devam ediyor" dedi.

iha-20260427aw692601-13.jpg

iha-20260427aw692601-10.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.