Yüksekova'da yeni iş yeri açılışı

Yüksekova'da yeni iş yeri açılışı

Yüksekova'da 'Yılmazlar Yapı Market inşaat Kombi, Doğalgaz tesisat ' isimli iş yeri düzenlenen törenle açıldı.

İlçenin H.Alattin Kesici Caddesi'de Kasaplar Sokağında hizmete giren 'Yılmazlar Yapı Market inşaat Kombi, Doğalgaz tesisat ' İş yerinin açılışına Hakkari Barosu Başkanı Ergün Canan, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selami Durna, Hakkâri Tüketiciler Birliği Başkanı Perviz Geçirgen, İş insanı H.Habip Öner esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İş yerinin açılış kurdalesinin kesilmesinin ardından bir konuşma yapan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova’nın Doğalgaz ve tesisat ihtiyacı olduğunu belirterek, “Tesisatın ilçeye yararlı olacağı kanaatindeyim. İlçemizde son zamanlarda ciddi bir girişimcilik ruhunun olduğunu görüyoruz. Böyle bir tesisin açılması güzel bir gelişme ve ilerlemedir. İş yerinin halkımıza hayırlı olmasını dileriz” dedi.

İş yeri sahibi İslam Yılmaz, iş yerinde 7 kişinin istihdam edileceğini söyledi.

a2.jpg

a3.jpg

a6.jpg

a7.jpg

a8.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum