Yüksekova’da ‘Loca Life Bistro Cafe açıldı

Yüksekova’da ‘Loca Life Bistro Cafe açıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 'Loca Life Bistro' adlı Cafe düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İlçenin Cengiz Topel Caddesin’de bulunan Keği Diri İş merkezinin 1.katında Loca Life Bistro isimli iş yerinin açılışına, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Büyükçiftlik Belediye Başkanı İsmail Rüştü Zeydan, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Ak Parti ilçe Başkanı Fatih Arslan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selami Durna, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İş yerinin açılış kurdalesinin kesilmesinin ardından bir konuşma yapan Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, “Böyle bir işletmenin Yüksekova’da açılması çok sevindiricidir. Böylesi işletmeler Yüksekovamıza gelecek vaat ediyor" dedi.

İş yeri sahipleri Ender Tuna, açılış törenine katılan herkese teşekkür ederek, "İş yerimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kaliteli bir hizmet anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet sunacağız. İş yerimizde15 kişiye istihdam sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Açılış verilen kokteyle son buldu.

dsc06353.jpg

dsc06296.jpg

dsc06324.jpg

dsc06333.jpg

dsc06358.jpg

dsc06356.jpg

dsc06298.jpg

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.