Yüksekova'da yeni iş yeri açılışı

Yüksekova'da yeni iş yeri açılışı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 'Öztaşkent leblebi ve kuruyemiş' adlı imalathane düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İş yerinin açılışına Hakkari Ak Parti İl Başkanı A. Mütalip Özbek, Ak Parti ilçe Başkanı Fatih Arslan, Büyükçiftlik Belediye Başkanı İsmail Rüştü Zeydan, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sabatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabahattin Kepenek, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

whatsapp-image-2021-04-12-at-17-12-33.jpeg

İmalat ile ilgili gazetecilere bilgi veren genç girişimci Uğur Taşkent, “Yüksekova’da böyle bir işi yeri kazandırmak bizim için bir gurur oldu. Ürünlerimizi hepsini biz buradaki çiftçilerimizden aldık. İmalathanemizde her türlü ürünü üretebiliyoruz. Şuan 10 çeşit ürünle başladık. Bu çeşitlerimizi gün geçtikçe daha da artıracağız. İş yerimizde 10 kişi istihdam ediyoruz. İnşallah istihdam sayılarımız da artacaktır. Esnaflarımızdan destek alıkça daha iyi yerlere geleceğiz. Hedefimiz sadece Yüksekova’da değil diğer şehirlerde bu hizmeti açmaktır" dedi.

whatsapp-image-2021-04-12-at-17-12-39.jpeg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum