Yüksekova'da yeni iş yeri açılışı

Yüksekova'da yeni iş yeri açılışı

Yüksekova'da 'Vesta Yapı ve inşaat kum, çakıl, kırma, eleme ve yıkama tesisi ' isimli iş yeri düzenlenen törenle açıldı.

İş yerinin açılışına Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, İlçe müftüsü Erol Kılıç, mühendisler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükçiftlik Beldesine Bağlı Kerem Zeydan Mahallesi mevkiinde hizmete giren tesisin açılışına katılanlardan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, “Yüksekova’ya böyle bir tesise ihtiyacı olduğunu belirterek, “Tesisin ilçeye yararlı olacağı kanaatindeyim. İlçemizde son zamanlarda ciddi bir girişimcilik ruhunun olduğunu görüyoruz. Böyle bir tesisin açılması güzel bir gelişme ve ilerlemedir. Tesisin halkımıza hayırlı olmasını dileriz.”dedi.

Yüksekova’da böylesi işyeri açılıyorsa bu geleceğe dair büyük bir umut olduğunu belirten Yüksekova Esnaf ve Sanatkalar Odası Başkanı Vedata Çoğaç ise kaliteyi, rekabeti gösterecek bir işyeri genç mühendis arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını diliyorum.” dedi

Tesis sahibi Sinan Onat ve Hazım Alp ve Bedirhan Oğuz, “ Kum, Çakıl, Kırma, Eleme ve Yıkama tesislerinde 10 kişinin istihdam edileceğini belirterek böyle bir tesisi Yüksekova’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

76489bc1-7bd5-4193-bb61-6362c68b90cc.jpg

2dfd4bfc-d995-466c-b250-408aec93b68f.jpg

42269eb0-a570-4280-8e07-0a5a2f4098bd.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum