Yüksekova'da Voleybol Turnuvası heyecanı devam ediyor

Yüksekova'da Voleybol Turnuvası heyecanı devam ediyor

Yüksekova ilçesinde, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nda grup maçları tamamlandı. 24 takımın katıldığı turnuvada, 13 takım eleme turlarına yükseldi.

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde, Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası büyük bir heyecanla devam ediyor.

13 takım eleme turlarına yükseldi

Turnuvanın eleme turlarına katılmaya hak kazanan takımlar, çekişmeli mücadelelerin ardından belirlendi. 24 takımın katıldığı turnuvada, grup maçlarının tamamlanmasıyla 13 takım eleme turlarına yükseldi.

Eleme turlarına yükselen takımlar şu şekilde:

Mavi Rehabilitasyon, Esendere Gümrük, Mehmetçik Ortaokulu, Havaalanı, Hastane, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Sanat Rehabilitasyon, Eğitim Göçü, Çevik Kuvvet, Halk Eğitim Merkezi, Gençlik Merkezi, Tim 47, KPSS Gençlik.

Turnuva, kurumlar arası dayanışmayı pekiştirmeyi amaçlıyor

Yüksekova'da, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, Kaymakamlık Kupası adı altında ilk kez organize ediliyor. Turnuva, sporun birleştirici gücünü ilçeye taşıyıp kurumlar arası dayanışmayı pekiştirmeyi amaçlıyor.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.