Yüksekova'da verilen resim ve seramik kursları ile öğrenciler yetenek sınavına hazırlanıyor

Yüksekova'da verilen resim ve seramik kursları ile öğrenciler yetenek sınavına hazırlanıyor

Yüksekova Halk Eğitim Merkezi'nde verilen resim ve seramik kursları ile öğrenciler hem becerilerini geliştiriyor hem de yetenek sınavlarına hazırlanıyor.

Resim ve seramik öğretmeni Mehmet Zeki Kayhan, Yüksekova Halk Eğitim Merkezi’nde sanat alanında öğrencilere eğitim veriyor.

whatsapp-image-2024-03-17-at-12-59-05.jpeg

Öğrenciler, yetenek sınavına hazırlanıyor

Eğitim merkezinde verilen kurslarla, öğrenciler yeteneklerini geliştiriyor. 12-18 kişilik sınıflarda eğitim alan kursiyerler üretmekle kalmıyor aynı zamanda yetenek sınavlarına da hazırlanıyor.

whatsapp-image-2024-03-17-at-12-59-04.jpeg

"Resim ve seramik, zihinsel bir etkinlik"

Kurslar sayesinde öğrencilerin yeteneklerini keşfettiğini belirten Mehmet Zeki Kayhan, resim ve seramik el işinin zihinsel bir etkinlik olduğunu, hafıza ve motor becerilerini güçlendirdiğini aktardı.

Öğrencileri yetenek sınavlarına hazırlandıklarını da vurgulayan Kayhan, “Bazıları ise hobi olarak katılım sağlıyor. Kursumuzda misafir öğrenciler de var. Mahallemizdeki kadınlar, resim ve seramik el işi kursunu hobi olarak yapıyor” diye kaydetti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.