Yüksekova'da vefat: Halime Zeydan vefat etti

Merhum Osman Zeydan'ın eşi Halime Zeydan (89) hayatını kaybetti.

Organ yetmezliği nedeniyle Van'daki Lokman Hekim Hastanesi'nde bir süredir tedavi gören Merhum Osman Zeydan'ın eşi Halime Zeydan hayatını kaybetti.

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik (Xirwate) beldesine getirilen Zeydan'ın cenazesi Büyükçiftlik beldesinde bulunan Merkez camiide kılınan cenaze namazının ardından beldedeki mezarlıkta toprağa verildi.

whatsapp-image-2024-03-19-at-16-09-12.jpeg

Cenaze törenine Dem Parti Hakkâri Milletvekili Onur Düşünmez, Hakkari Eski HDP Milletvekili Sait Dede, Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Abdullah Zeydan, Yüksekova Belediye Eşbaşkan Adayı Şoreş Diri, DEM Parti Yüksekova İlçe Eş Başkanı Ercan Sevmez, Hakkari ve Yüksekova’daki bir çok daire müdürü ve personelleri, Zeydan’ın Hakkari, Van, Başkale, Yüksekova’daki yakınları ve yüzlerce yurttaş katıldı.

whatsapp-image-2024-03-19-at-16-11-20.jpeg

Taziyeleri kabul eden Halime Zeydan'ın oğlu Necip Zeydan, gerek Van’da gerekse yol boyunca kendilerini yalnız bırakmayan ve cenaze törenine katılıp acılarını paylaşan herkese teşekkür etti.

whatsapp-image-2024-03-19-at-16-11-38.jpeg

Zeydan ailesi taziyeleri Büyükçiftlik beldesinde bulunan Ulu Camide kabul edecek.

whatsapp-image-2024-03-19-at-16-08-32.jpeg

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum