Yüksekova'da ücretsiz kurs

Yüksekova'da ücretsiz kurs

Yüksekova Belediyesi ve Gever Kültür Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği ücretsiz müzik kursu kayıtları başladı.

Yüksekova Belediyesi Kültür Müdürlüğü ile Gever Kültür Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği kültür etkinlikleri kapsamında Yüksekova’da ücretsiz müzik enstrümanı kursu verilecek.

Kurslarla ilgili açıklamada bulunan Geve Kültür Merkezi Yöneticisi Ayhan Kızıldoğan, ilgili kurslar için kayıtların başladığını ve Haziran ayının sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Kızıldoğan, "Sanat kurslarımızın amacı; yetişkin ve çocuk olmak üzere, yeteneklerini keşfetmek isteyenlere yönelik hobi kabilinde eğitim faaliyetidir. Ders saatleri kayıtların tamamlanmasından sonra öğretici arkadaşlarla yapılacak değerlendirmeden sonra netleşecek. Genelde hafta içi mesai sonrası ve hafta sonu olup, bu kurslarda, eğitimci kanaati ve öğrenci yeteneğine göre sertifika verilecek. Kültür Merkezlerinde ücretsiz verilecek kurslarımızda, tiyatro, folklor, Kaval, Bateri, Gitar, Klavye (org) Bas gitar, bağlama, Def, olmak üzere 9 branştan oluşmaktadır’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum