Yüksekova'da trafik kazası: 2 yaralı

Yüksekova'da trafik kazası: 2 yaralı

Yüksekova'da askerlerin trafiğe kapattığı İpekyolu Caddesi'nde, iki aracın çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı İpekyolu Caddesi'nde, trafik kazası meydana geldi. Tek şeritli caddede 06 FJ 1280 plakalı pikap ile seyir halindeki 34 CFA 574 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve trafik polisi sevk edildi. 

Can kaybının olmadığı ancak maddi hasarın yaşandığı kazada, yaralanan iki kişi Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

GÜVENLİK GEREKÇESİYLE ASKERİN KAPATTIĞI YOLDA HER YIL ONLARCA KAZA YAŞANIYOR

Öte yandan bölgede toplanan çok sayıda kişi, olay yerinde bulunan polis ekiplerine tepki gösterdi. Olay yerinde daha önce defalarca benzer kazaların yaşandığını ve herhangi bir önlem alınmadığını belirten yurttaşlar, kazaların yolun askeri bölge nedeniyle trafiğe kapatılmasından kaynaklandığını söyledi.

690x450nc-hkr-13-09-2021-kaza-iki-yarali5.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum