Yüksekova’daki caddelerde yıkama ve temizlik çalışmaları sürüyor

Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlattıkları yıkama ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalar, çarşı merkezi ve mahallelerde devam ediyor.

Yüksekova’daki caddelerde yıkama ve temizlik çalışmaları sürüyor

Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, ilçe genelinde yürüttüğü yıkama ve temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalar kapsamında çarşı merkezi, ara sokaklar ve mahallelerde kapsamlı temizlik yapılıyor.

whatsapp-image-2026-05-06-at-16-31-20-1.jpeg

İtfaiye Müdürü Mikail Akbaş, çalışmaların planlı ve düzenli bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Her gün sabahın erken saatlerinde sahaya iniyoruz. Hem ara sokaklarda hem de mahallelerimizde yoğun bir temizlik ve yıkama çalışması yürütüyoruz. Ancak bazı noktalarda vatandaşlarımızın çöp ve atıkları gelişigüzel bırakması, yapılan çalışmaların etkisini azaltıyor” dedi.

whatsapp-image-2026-05-06-at-16-31-20-2.jpeg

Temiz bir Yüksekova için vatandaşların da duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Akbaş, “Bugün Yeşildere Mahallesi başta olmak üzere çarşı merkezi ve ara sokaklarda çalışmalarımız devam ediyor. Temiz bir ilçe için hep birlikte hareket etmeliyiz. Vatandaşlarımızdan mahallelerini ve çarşı merkezini daha temiz tutmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yürütülen yıkama ve temizlik çalışmalarının önümüzdeki günlerde de aralıksız devam edeceğini bildirdi.

whatsapp-image-2026-05-06-at-16-31-20-3.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum