Yüksekova’da 'Temizlik Seferberliği' etkinliği

Yüksekova Meslek Yüksekokulu, öğrenci ve personelinin bir araya gelerek düzenlediği 'Temizlik Seferberliği' etkinliğiyle çevre bilincine dikkat çekti.

Yüksekova Meslek Yüksekokulu, çevre bilincini artırmak ve topluma örnek olmak amacıyla büyük bir adım attı! Öğrenci ve personeller, "Temizlik Seferberliği" adı altında bir etkinlik düzenledi.

Yüksekova Meslek Yüksekokulu'nun öğrencileri ve personeli, güçlerini birleştirerek şehir merkezindeki sokakları, parkları ve diğer kamu alanlarını te​​​​​​​mizledi. Çöpler, toplanarak belirlenen noktalarda bir araya getirildi ve çöp yığınlarıyla dikkat çekici bir mesaj verildi: Temizlik önemlidir!

2731af6c-f81b-4daf-9c2d-fb39dc04233b.jpg​​​​​​​

Etkinliğin çevreye duyarlılığı artırmak ve temiz bir çevre bilinci oluşturmak amacıyla düzenlendiği belirtildi. Bu nedenle, topluma katkı sağlamak adına benzer etkinliklerin sıkça tekrarlanacağı açıklandı.

Öğr. Gör. Dr. Sibel Canan, temiz bir çevrenin herkesin sorumluluğu olduğunu vurgulayarak, bu seferberliğin ilham verici bir örnek olmasını umduklarını dile getirdi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum