Teknokent Koleji öğrencileri moral depoladı

Teknokent Koleji öğrencileri moral depoladı

Yüksekova'da Teknokent Koleji'nin, sınav öncesi moral adı altında düzenlenen 2. bahar şenlikleri başladı.

Saat 10:30'da Teknokent Koleji'nin bahçesinde düzenlenen şenliğe; okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Şenlik, Çarşamba ve Perşembe günü saat 10:30 ve 15:10 arasında gerçekleşecek. Bahar şenliğinde; çarkıfelek, folklor gösterisi, bilim şenliği, halat çekme oyunu, sandalye kapmaca oyunu, küp oyunu, taş kağıt makas oyunu, top alkış oyunu, anlat bakalım, bil bakalım ve kermes gibi çeşitli etkinlikler yer alıyor.

whatsapp-image-2024-05-22-at-17-14-13.jpeg

"Bahar şenliklerini liseye de uyarlamaya başladık"

Bu yıl 2'ncisi düzenlenen bahar şenliğinin, önemine değinen okul müdürü Cebrail İrinç, "Bahar şenlikleri genellikle üniversitelerde yapılıyor ama biz 2 yıldır bunu liseye de uyarlamaya başladık. Umarım bu konuda öncü olup diğer okulları da bu tür etkinliklere teşvik ederiz. Bu şenliği tertip etmemizin amacı, dönem boyunca öğrencilerin ders çalışıyor olmaları ve gösterdikleri akademik performansı, biraz da eğlenceyle ödüllendirmektir. Mezun olacak öğrencilerimize hatıra kalır. Diğer bakımdan okulumuza devam eden öğrencilerimizle, bu etkinlik her sene devam edecektir. Bu anlamda bol eğlenceli olmasını temenni ediyorum" dedi. İrinç, son olarak yarın, bugün yapılan etkinlilerin dışında kimya gösterisi olacağını aktardı.

"Kermesin geliriyle 2 aileye destek sağlayacağız"

Öğrencilerin evlerinde hazırlayıp getirdiği yiyecekler kermes alanında satışa sunuldu. Kermesten toplanacak gelirle, muhtaç ailelere destek sağlanacağına değinen Biyoloji Öğretmeni Fikret Şedal, "Bu şenliğin bir güzel tarafı da budur. Kermesten elde edilen gelirle 2 muhtaç aileye kurban bayramı için destekte bulunacağız. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum