Yüksekova'da sondaj arızası: İçme suyunda kesinti yaşandı

Yüksekova'da sondaj arızası: İçme suyunda kesinti yaşandı

Yüksekova’nın %30'luk içme suyu ihtiyacını sağlayan kesun kuyusunun 11 nolu sondajı arızalandı.

Yüksekova Belediye Başkanlığı Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, sondaj onarım çalışmaları başlattı. Su ve Kanalizasyon Müdürü Cemil Özer’in hazır bulunduğu çalışmalarda, arızalı sondaj belediye teknikerleri tarafından onarıma alındı.

Söz konusu arıza giderilinceye kadar Güngör, Yeşildere, Esenyurt, Yeni Mahalle ve Çarşı merkezinin bir bölümünde su seviyesinde azalmaların, mahallelerin uç noktalarında ise kesilmelerin olabileceğini belirten Su ve Kanalizasyon Müdürü Cemil Özer, “Ekiplerimiz arıza onarım çalışmalarına başladı. Kesun kuyusunda elektrik düzensizliğinden kaynaklı meydana gelen arızayı hava koşulları el verirse gün içinde bitirmeye çalışacağız. Aksi durumda yarına kadar çalışmalarımız devam edebilir. Ayrıca Orman Mahallesi su isale hattında oluşan arıza nedeniyle Eski Kışla Mahallesi ve Mezarlık Mahallelerinde 1 günlük su kesintisi yaşanabilir. Bu arıza kapsamında ekiplerimiz çalışmalarını başlatmış durumda” dedi.

su2-002.jpg

su3-001.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum