Yüksekova’da sokak hayvanlarına modern yaşam alanı

Yüksekova’da sokak hayvanlarına modern yaşam alanı

Hakkâri Valisi Ali Çelik, Hakkâri Sokak Hayvanlarını Koruma Birliği Barınağı ve Doğal Yaşam Alanı'nı ziyaret etti.

Hakkâri Valisi Ali Çelik, Yüksekova Akocak köyünde bulunan Hakkâri Sokak Hayvanlarını Koruma Birliği Barınağı ve Doğal Yaşam Alanı'nı ziyaret etti.

Barınağın mevcut durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Çelik, yapım süreci devam eden alanlarda da incelemelerde bulundu. Doğal yaşam alanının çevre peyzaj çalışmalarını yerinde değerlendiren Vali Çelik, barınak içi ve idari binalara ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yolların kilitli parke taşı ile yapılması, ayrıca istinat duvarı çalışmalarının da projelendirilerek bir an önce tamamlanması yönünde ilgili birimlere talimat verdi.

Vali Çelik'in ziyaretinde sokak hayvanlarının yaşam şartlarının iyileştirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar da ele alındı.

Vali Çelik'e Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın da eşlik etti.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum