Yüksekova'da silahla oynayan çocuk hayatını kaybetti

Yüksekova'da silahla oynayan çocuk hayatını kaybetti

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde İnanlı Mahallesi’nde 10 yaşındaki Ebrar Durna isimli kız çocuğunun oynadığı pompalı tüfekle kaza sonucunda hayatını kaybettiği bildirildi.

Alınan bilgilere göre olay ilçeye bağlı İnanlı (Xalane) Mahallesi’nde meydana geldi. 4 aylık kardeşini temizlemek için gittiği odadan bir süre sonra gelen silah sesi ile odaya giren aile fertleri Ebrar’ı kanlar içinde gördü. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ebrar’ı ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen Durna kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Ebrar'ın kaza sonucunda hayatını kaybettiğini belirten amcası Avukat Savaş Durna, “Ebrar 10 yaşında 5'inci sınıf öğrencisi olan bir kız çocuğu. Cuma günü saat 14:30 sıralarında 4 aylık kardeşini temizlemek için odaya götürüyor. O sırada merakıyla olsa nesneler olsun başka şeyler olsun tanımak istemiştir odada silahı eline alırken oynamış veya kurcalamıştır. Oynarken de silah ateşleniyor. Mermi kafa kısmına denk geliyor. Olay sonucunda Ebrar'ı kaybettik" dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum