Yüksekova'da şiir okuma yarışması düzenlendi

Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesinde şiir okuma yarışması düzenlendi. Öğrenciler Türk edebiyatının unutulmaz eserlerini seslendirdi.

Yarışmanın finalinde öğrencilerden Mervan Vardar birincilik ödülünü alırken, Abdulmuttalip Çevik ikincilik ödülüne layık görüldü. Kazananlara ödülleri, okul müdürü Kenan Canan tarafından takdim edildi. Müdür Canan, yaptığı konuşmada, öğrencilerin bu süreçte gösterdiği gelişim ve başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Canan, "Öğrencilerimizin şiir okuma becerilerinin yanı sıra, özgüvenlerini ve sahne performanslarını geliştirdiği bu tür etkinlikler, okulumuzun eğitim anlayışının önemli bir parçasıdır. Sanatın ve edebiyatın, insan ruhunu nasıl zenginleştirdiğini ve farklı bakış açıları kazandırdığını görmekten mutluyuz" dedi.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür eden Canan, "Bu süreçte öğrencilerimize rehberlik eden ve onların içlerindeki potansiyeli ortaya çıkarmalarına yardımcı olan öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederken, tüm katılımcılara ve bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yenimahalle Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, akademik başarıların yanı sıra sanatsal ve kültürel gelişime de büyük önem verdiklerini vurgulayan okul yönetimi, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.