Yüksekova'da Şahin Alışveriş Merkezi açıldı

Yüksekova'da Şahin Alışveriş Merkezi açıldı

Yüksekova eski şehir stadı yanında bulunan Şahin Alışveriş Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Ömer Akarsu isimli girişimcinin kurduğu Şahin Alışveriş merkezi bugün saat 15.00’da İpek Mahallesi eski Şehir stadı bitişiğinde açıldı.

Şahin Alışveriş Merkezi"nin açılışına Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin, Esendere Belediye Başkanı Hurşit Altekin, Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Yüksekova Mal Müdürü Sema Çiftçi, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabih Kayhan, Yüksekovalı işadamları ile esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesi Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin ve DTP Yüksekova ilçe Başkanı Nazif Ataman tarafından kesildi.

Şahin Alışveriş Merkezi yetkilileri amaçlarının Yüksekova halkına hizmet etmek olduğunu ifade ettiler.  Her türlü gıda, et, süt, temizlik maddesinin bulunduğu alışveriş merkezinde 7 kişi istihdam edilmektedir.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açışa katılanlar stantları tek tek dolaşarak hayırlı olsun dileklerinde bulunarak,  ürünlerin fiyatları hakkında bilgi aldılar.

Yapılan açılışın ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

logoyha.jpg

acilis6.jpg

acilis7.jpg

acilis5.jpg

acilis3.jpg

acilis2.jpg 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.