Yüksekova’da resim sergisi ve müzik etkinliği yapılacak

Yüksekova’da resim sergisi ve müzik etkinliği yapılacak

Hakkari Üniversitesi öğrencileri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Yüksekova'da resim sergisi ve müzik etkinliği düzenleyecek.

Hakkari Üniversitesi Sanat Topluluğu tarafından Yüksekova'da Resim Sergisi ve Müzik dinletisi yapılacak.

19 Mayıs günü saat 10:00'da Yeni Mahalle Gençlik Merkezi'nde, 20 Mayıs günü ise saat 10:00'da Sabancı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan sergide, Aysun Yalçın, Beyan Sevmiş, Bulut Şahin, Şevval Aysan, Şükrüye Güçlü, Vedat Karabulut, Büşra Geylani, Çiğdem Şin, Derya Acar, Derya Özdemir Kibici, Dilvin Aslan, Eda Gündoğan, Eda Taş, Zehra Taş, Esma Taş, Evin Aydın, Firdevs Sağlam, Hakan Güldan, Mira Bahadır ve Mizgin Kahraman Çalışkan'ın çizdiği resimler sergilenecek.

Etkinlikler kapsamında müzik dinletisi de yapılacak. Dinletide üniversite öğrencilerinden Adem Çevik, Ahmet Olmaz, Bakır Güçlü, Emre Kalaç, Gülay Taşma, Jiyan Kaya, Mehmet Arif Bozkurt, Onur Gündoğdu, Saliha Taş, Vezir Doğan Veziroğlu ve Volkan Burak Kibici sahne alacak.

Hakkari Üniversitesi Sanat Topluluğu, tüm sanatseverleri bu etkinliğe katılmaya davet etti.

656ca0ee-f1ea-47d6-9703-02f2866452e2.jpeg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum