Yüksekova’da Resim Sergisi ve Müzik Dinletisi

Yüksekova’da Resim Sergisi ve Müzik Dinletisi

Hakkari Üniversitesi tarafından Yüksekova Gençlik Merkezi'nde düzenlenen resim sergisi ve müzik dinletisi sanatseverler tarafından ilgi gördü.

Hakkari Üniversitesi Sanat Topluluğu tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda sergilenen resimler, bugün Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün kapalı spor salonunda sanatseverlerle buluştu.

Üniversite öğrencileri ve öğretim görevlilerinin katıldığı sergide, karma resim sergisi düzenledi. Etkinliğe katılan sanatseverler , sanatçılarla birebir sohbet etme ve onların çalışmalarını yakından inceleme fırsatı buldu.

sergi2.jpg

Sanatçılar ve izleyiciler için görsel bir deneyim sunan sergide, sulu boya ve yağlı boya kullanılarak yapılan resimler beğeni topladı. Resimlerin renk zenginliği ziyaretçiler tarafından takdir edildi. Serginin bugün saat 17.00'ye kadar devam edeceği belirtildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.