Yüksekova’da planlı su kesintisi uygulanacak

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde içme suyu arıtma tesisi ve su depolarında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 05 Mayıs 2026’dan itibaren bir hafta boyunca belirli aralıklarla su kesintileri uygulanacak.

Yüksekova’da planlı su kesintisi uygulanacak

Yüksekova Belediyesi, içme suyu arıtma tesisinde ve ilçe genelindeki su depolarında bakım ve onarım çalışması gerçekleştirileceğini duyurdu. Çalışmalar kapsamında içme suyu altyapısının güçlendirilmesi ve su kalitesinin artırılması hedefleniyor.

05 Mayıs 2026 Salı gününden itibaren başlayacak çalışmalar nedeniyle, bir hafta süreyle ilçede belirli aralıklarla planlı su kesintileri yaşanacak. Belediye, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli tedbirleri önceden almaları çağrısında bulunarak, süreç boyunca gösterilecek anlayış için teşekkür etti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.