Yüksekova'da okul servisleri şoförlerine seminer

Yüksekova'da okul servisleri şoförlerine seminer

Yüksekova merkez ve bağlı köylere sağlanan taşımalı eğitimde görev alan SS 16 Nolu Kooperatifine bağlı şoförler için seminer düzenlendi.

İlçedeki Selahattin Eyyubi Kültür merkezinde düzenlenen seminere merkez ve köylere öğrenci taşıyan okul servislerinin şoförleri katıldı.

Seminere yaklaşık 600 şoför katılırken, seminerde İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan trafik polisleri tarafından önemli bilgiler verildi.

2 gün süren seminerde; öğrenci taşımacılığının önemi, emniyet kemerinin kullanımı, trafik kuralları, yangın söndürme, ilk yardım, araç kullanırken telefon konuşması yapılmaması, öğrenciler için dikkat edilmesi gereken hususlar, araç için gerekli evrakların tanıtımı gibi başlıklar işlendi.

Seminer ile ilgili Yüksekova Haber Portalı’na açıklama SS 16 Nolu Kooperatif başkan Behçet Özdemir, seminerin çok güzel ve yararlı geçtiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

s1-110.jpg

s2-081.jpg

s3-049.jpg

s4-026.jpg

s5-014.jpg

s6-008.jpg

s7-003.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum