Yüksekova'da, okul önlerinde trafik denetimi

Yüksekova'da, okul önlerinde trafik denetimi

Yüksekova ilçesinde polis ekipleri, trafik uygulaması ile okul çevresinde öğrencileri kötü alışkanlıklardan korumak ve şüpheli şahısların okul önlerinde bulunmasını engellemek amacıyla denetimler yaptı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı  Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki  okul çevresinde denetimlerini arttırdı. Son zamanlarda artan ihbarlar üzerine  okul önlerinde ve çevredeki parklarda yapılan uygulamada, şüpheli şahısların üst aramaları yapılırken, okul çevresinde geçen araçlarda da kontroller yapılıyor. Yeni Mahalle'deki Mesleki teknik ve Anadolu Lisesi önünde uygulama yapan ekipler, herhangi olumsuz bir duruma rastlanmadı. 

İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Ahmet Burhan Dege, ilçedeki bazı okullarda kolluk personelinin görevlendirildiğini, bu porsenellerin trafik denetimi yapma yetkisininin olduğunu söyledi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.