Yüksekova'da öğrencilere 900 tablet dağıtıldı

Yüksekova'da öğrencilere 900 tablet dağıtıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde öğrencilere 900 adet tablet dağıtıldı.

Yüksekova'da, Milli Eğitim Bakanlığı'nca uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz ihtiyacı olan öğrenciler için tedarik edilen tabletlerin dağıtımına başlandı. 

İlçede son olarak Suüstü Köyü İlk ve Orta okulunda tablet dağıtımı yapıldı. Bugün yapılan dağıtım Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı'nın katılımıyla yapıldı. Doğramacı velileriyle gelen öğrencilere tabletlerini teslim ederek derslerinde başarılar diledi. 

Alınan bilgiye göre, ilçede bugüne kadar 750'si Milli Eğitim Bakanlığı'nca gönderilen toplamda yaklaşık 900 adet tablet dağıtıldı. Önümüzdeki günlerde yine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilecek olan 700 tabletin daha dağıtılması bekleniyor. 

tablet-dagitimi.jpeg

tablet.jpeg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
  • İŞTE ADALET / 12 Nisan 2021 21:11

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEKRARDAN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ ????????

    Yanıtla (0) (0)
  • Edanur Arslan / 25 Şubat 2021 23:23

    Tablet hakkımız söke söke alırız ????????????????

    Yanıtla (0) (0)
  • Edanur Arslan / 25 Şubat 2021 23:20

    ben Yüksekova'dan 50. OrtaokulundanAynen ya bende bakıyorum bir şefe veriyorlar fakat bize vermiyorlar bizde yüksekovalıyız yeter artık nereye kadar susacaz bizde tablet istiyoruz lazım olanlara vermiyorsunuz lazım olmayanlarada veriyorsunuz nerde adalet adalet istiyoruz eğer tabletleri zenginlere verecekseniz o zaman ya hiç dağıtmayın yada herkese dagıtın bu mesajın herkesin görmesini istiyorum ki bana hak versinler

    Yanıtla (1) (0)
  • Osman / 31 Aralık 2020 13:51

    Çok güzel bir çalışma çocuklarımızın yüzü güldü emeği geçen herkese teşekkürler

    Yanıtla (2) (1)
  • Merve celikhası / 31 Aralık 2020 12:07

    Neden biz alamıyoruz hiç bir şekilde ebaya katılamıyoruz

    Yanıtla (0) (0)